- Certificaat

- Folder

- Algemene voorwaarden

Downloads:


Begeleiding van het verwijderen van asbest bij sloop en verbouw.

Bedrijven of particulieren die asbest moeten laten verwijderen vanwege een voorgenomen voor sloop of verbouwing willen graag een zo laag mogelijk prijs. Dit betekent in eerste instantie een scherpe prijs voor het onderzoek, maar wat belangrijker is, is een laage prijs voor de verwij-dering. ERKA asbest weet die te vinden. Wij zijn bekend in de wereld van de asbest en weten waar we het beste (meerdere) offertes kunnen opvragen.


Begeleiding van de sanering van asbest in huis of op het werk

Bedrijven of particulieren die te maken krijgen met een (mogelijke) blootstelling aan asbest, zijn gebaat bij een onafhankelijk advies. Als een gebouw niet gesloopt of verbouwd gaat worden, hoeft het asbest lang niet altijd verwijderd te worden. Voor veel asbest toepassingen zijn andere goedkopere saneringsmethoden mogelijk. Bijvoorbeeld inpakken of isoleren of een combinatie van conservering en beheersing.

ERKA asbest kan u een betrouwbaar en onafhankelijk advies geven over de verschillende saneringen die in uw geval mogelijk zijn. En als u dat wenst, ook de sanering begeleiden en/of controleren .

saneringsbegeleiding saneringsbegeleiding

Begeleiden van asbestsaneringen